SDP Advies

In het kader van de actie Geloofwaardig Onderwijs van de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten kunt u gratis inschrijven in een training voor stellen t.w. v € 325,00 of voor een training
voor singles t.w.v. € 195,00.  Zie onder  Tijd, plaats en kosten . Vol is vol.
Aan het einde van de training wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd die 100% bestemd is voor de actie

Human Dynamics (niet-zakelijk)

 • Voor stellen
 • voor singles 
 • Singles

  Als je altijd al geïnteresseerd bent geweest in mensen om je heen, of als je jezelf beter wilt leren kennen, levert deze training in een dag enorm veel op. In een interactief programma  krijg je inzichten in fundamentele verschillen tussen mensen die je niet meer gaat vergeten. Tegelijk leer je jezelf op een authentieke manier beter kennen.  En echt aanvaarden: je bent bedoeld zoals je bent. Het laatste deel van het programma focust op de vraag hoe je beter tot je recht kunt komen. 
  Deelnemers waarderen zowel de veilige setting als het boeiende programma. Het is een dag waarin met elkaar genieten en samen leren op een unieke  wijs samenvalt. 
  De training voor singles omvat een dag van 9.30 tot 17.30 uur.

  Stellen

  Ook als koppel van man en vrouw kun je inschrijven voor een specifiek Human Dynamicsprogramma. Human Dynamics helpt je fundamentele verschillen te herkennen tussen jouw en je  partner. Zo ontstaat er begrip. Het programma is vormgegeven vanuit een bijbelse visie op het huwelijk en het samenleven van man en vrouw. De groep bestaat gewoonlijk uit zowel echtparen die al vele jaren zijn getrouwd en hun huwelijk willen verrijken, als uit jongelui die nog niet getrouwd zijn, maar een stevige basis willen geven aan hun huwelijk.

  Het programma is interactief en in een veilige setting. De eerste dag ontwikkel je op basis van de theorie een boeiend inzicht in wat jou en de ander kenmerkt, en welke verschillen tussen jullie beiden van belang zijn. De tweede dag zitten we meer in de toepassing. Hoe helpt dit nu om beter met elkaar te communiceren en samen te werken? Zo leert je elkaar in een ongedwongen sfeer beter kennen en wint je (toekomstige) huwelijk aan kwaliteit. Een ervaring met Human Dynamics zul je je leven niet meer vergeten.

  Tijd, plaats en kosten

  *voor stellen:
  - donderdag 28 en vrijdag 29 december 2017, van 9.30-16.30 uur  (actie JBGG Geloofwaardig onderwijs);
  - vrijdag 2 en zaterdag 3 februari 2018 van 9.30 - 16.30 uur.  Kosten: € 325 per stel, incl. lunch etc.
  * voor singels:
  -  vrijdag 12 januari 2018 van 9.30 tot 17.30 uur (actie JBGG Geloofwaardig onderwijs);
  - zaterdag 17 februari 2018 van 9.30-17.30 uur. Kosten: € 195 per persoon, incl. lunch etc).
  De trainingen vinden plaats in Gorinchem of directe omgeving. 

  Inschrijven?

  Klik hier

  SDP | Advies

  06 - 49 49 81 44
  info@sdpadvies.nl

  Adres
  Mw. dr. M.A.M. Klompestraat 2
  4207 NZ Gorinchem